Diensten

Als u bouw of verbouwplannen hebt zullen er bouwtekeningen nodig zijn en zal er in de meeste gevallen een omgevingsvergunning (bouwvergunning) aangevraagd moeten worden. Hoving Bouwontwerp helpt u bij het ontwerpen van een plan en de uitwerking daarvan. Wij kunnen het hele proces van schetsontwerp tot en met het indienen van de omgevingsvergunning voor u verzorgen of een onderdeel van dit proces.

Hoving Bouwontwerp kan u bijstaan als tussenpersoon tussen u en de aannemer zowel in de ontwerpfase en in de bouwfase en in de oplevering fase.

Woning met kantoor Nieuwbouw bouwontwerp bouwtekening buitenpost

Bouwontwerp

U hebt een idee voor een verbouw of nieuwbouw. Hoving Bouwontwerp kan uw ideeën vertalen in een schetsplan zodat uw idee vorm krijgt. Lees verder… → 

 

Vergunningen

In sommige gevallen bent u verplicht een omgevingsvergunning (bouwvergunning) aan te vragen. Hoving Bouwontwerp helpt u bij het ontwerpen van een plan en de uitwerking daarvan.
Lees verder… → 

Advies

U hebt bouwplannen, om uw plan succesvol en soepel te laten slagen adviseren wij u graag. Wij hebben ervaring en de kennis voor een soepel bouwverloop.
Lees verder… → 

Nieuwe voorgevel met carport en berging.

Woning aanpassing

Als we mensen vragen waar ze willen wonen als ze ouder worden is het antwoord in de meeste gevallen “thuis”. Het gezegde ouder worden komt met gebreken zegt al genoeg.
Lees verder… → 

"Zeker weer vragen"

Edwin heeft ons heel goed geholpen met het realiseren van de uitbreiding van onze benb.

Hij heeft alles perfect getekend, uitgelegd en in goede samenspraak eventuele aanpassingen doorgevoerd. Ook de aannemers / uitvoerders waren erg te spreken over de duidelijke uitwerking. Wij zullen zeker bij een volgend project Edwin weer vragen en kunnen hem ook zeker aanraden.

"Blij met de kritische blik"

Hoving Bouwontwerp heeft onze nieuwbouwwoning ontworpen. Hoving dacht met ons mee en liet ons buiten onze eigen kaders denken. Daardoor hebben wij uiteindelijk een huis kunnen bouwen wat aan al onze wensen voldeed en meer. Wij hadden een dergelijk project nog nooit gedaan dus waren erg blij met de steun en kritische blik van Hoving Bouwontwerp

nieuwbouw buitenpost voorgevelFam. Krol
Nieuwbouwwoning Acht oan de Diken, Buitenpost

"Een aanrader"

Edwin Hoving is open, toegankelijk en luistert naarde wensen van de klant en is zeer vakbekwaam. Edwin maakt de bouwtekeningen en helpt mee om vergunningen rond te krijgen. Wij zijn goed geholpen bij het verbouwen van een groepsaccommodatie.

Wij zouden Edwin zeker aanraden bij wat voor verbouwing dan ook.

Sita & Harry Brouwer
De Feroaring, Oudwoude

"Goed advies, verzorgd tekenwerk"

Hoving Bouwontwerp is een voor mij een hele goede optie gebleken voor het ontwerpen en op tekening zetten van onze aanbouw van een schuur/bijkeuken aan ons huis in Zuidhorn. Goed advies, verzorgd tekenwerk en ook het regelen van de dingen bij de gemeente doet Edwin met veel plezier en vakmanschap.

Onze aanbouw is mede door zijn goede voorwerk snel door de molen geloodst en de aanbouw ziet er ook erg mooi uit.

Tabe Oldenhuis
Zuidhorn

"Prachtige combinatie van het oude en het nieuwe"

Het is geworden wat we ervan verwachtten en meer. Prachtige combinatie van het oude en het nieuwe, passend in het landschap. Bijzonder tevreden ook over de samenwerking en het uiteindelijke resultaat.

Karin en Grieteke (moeder en dochter)
Woningaanpassing project

"Korte lijnen en duidelijkheid"

Professioneel, korte lijnen, heel duidelijk. Er wordt goed meegedacht in praktische en betaalbare oplossingen.

Samenwerking is heel goed, ook met onderaannemers welke werk uitvoerden voor mij in overleg met Edwin. Indien er geschakeld moest worden, werd dit snel opgepakt

Edwin heeft meerdere opdrachten voor ons uitgevoerd; o.a. 2 maal een verbouwing van een woning, aanleg van buitenterrein en momenteel zijn wij bezig om de loodsen opnieuw te herindelen met een complete nieuwe winkel erbij.

Minze Zijlstra
Minco Bouwmaterialen

"Geweldig met ons meegedacht"

Een aantal jaren geleden hebben wij een school gekocht. Hoving Bouwontwerp heeft toen geweldig met ons meegedacht en voor veel constructieve oplossingen gezorgd. We hebben gedegen en soepel samengewerkt waardoor we een goed begin konden maken met de complete verbouwing van school naar woning met een intern theater.
met vriendelijke groet Syb van der Ploeg

Syb van der Ploeg
Teaterthus

"Prettig en betrouwbaar"

Het bouwontwerp van de kinderopvang in Gerkesklooster-Stroobos is door Hoving gedaan. De (bouw)begeleiding was prima, we zijn snel en accuraat geholpen. Edwin wees ons op mogelijkheden én aandachtspunten waar we zelf niet aan hadden gedacht, prettig en betrouwbaar.

Paul Olijve
bijpeet.nl

"Meedenken in oplossingen"

Bij het ontwerpen van de verbouwing van ons bedrijfspand heeft Hoving Bouwontwerp heel goed geluisterd naar onze wensen. Het snelle meedenken in oplossingen is fijn. Wij bevelen Hoving Bouwontwerp dan ook graag aan als prettige en professionele partner in bouw- en verbouwingsactiviteiten.

Sipko Postma
Directeur MOA
moa-werkt.nl

"Actief meedenken over eventuele vragen"

Wij hebben altijd op meerdere projecten goed samen kunnen werken met Hoving Bouwontwerp.
Er wordt actief meegedacht en over eventuele vragen achteraf wordt nooit moeilijk gedaan.
Kortom, ze denken mee, zijn vakkundig en leveren goed betrouwbaar werk.

Tjitze Bouma
Bouma BV, Aldeboarn

"Aan de buitenkant stijlvol en aan de binnenkant praktisch"

Voor ons jongste zoontje hadden wij, in verband met zijn handicap, op een gegeven moment een slaap/verzorgingsplek op de begane grond nodig. Het was ons doel een aanbouw te laten realiseren die goed bij onze woning zou passen met plek voor alle noodzakelijke hulpmiddelen. Aan de buitenkant stijlvol en aan de binnenkant zeer praktisch met alle ruimte voor de diverse hulpmiddelen, waaronder een plafondlift voor het verplaatsen van bed naar bad. We kijken terug op een prettige samenwerking.

Sape en Saakje Schotanus
Buitenpost

Voorkom onnodige bouwkosten

Met bouwtekeningen en deskundig advies begint u goed voorbereid aan uw bouwproject. Heeft u al een idee of schets? Samen met u maken wij een professioneel bouwontwerp.