Bouwontwerp

Hoving Bouwontwerp kan uw ideeën of bouwtekening vertalen in een schetsplan zodat uw idee vorm krijgt. Neem contact met ons op.

Overzichtelijk bouwen met een

goed bouwontwerp 

U hebt een idee voor een verbouw of nieuwbouw. Hoving Bouwontwerp kan uw ideeën vertalen in een schetsplan zodat uw idee vorm krijgt.
Het proces van een schetsplan naar een definitief ontwerp is vaak een proces van bijschaven en uitwerken van het schetsplan. Met uw wensen en onze ervaring en creativiteit zal elk idee vorm krijgen.

Als er uit het schetsplan een definitief ontwerp ontstaat, kunnen de tekeningen voor het aanvragen van een eventuele vergunning in gang gezet worden.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten.

Nieuwbouw woning bouwontwerp

Wij kunnen u adviseren vanaf uw eerste gedachte tot verbouw, aanbouw of nieuwbouw en aan de realisatie hiervan. Dat wil zeggen van ontwerp, bouwvergunning, offertes/aanbestedingen, toezicht tijdens de bouw en de oplevering. Kortom voor alle aspecten van het bouwproces kunt u op ons aan.

Indien ook u plannen heeft voor verbouw, nieuwbouw of restauratie neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u in een vrijblijvend gesprek verder informeren over hoe wij u verder van dienst kunnen zijn.

Nieuwbouw, De Flaphoek 2a te Gerkesklooster

Voorkom onnodige bouwkosten

Met bouwtekeningen en deskundig advies begint u goed voorbereid aan uw bouwproject. Heeft u al een idee of schets? Samen met u maken wij een professioneel bouwontwerp.